Tips og inspiration
5 fordele ved batteridrevne havemaskiner
Fordelene ved batteridrevne haveredskaber

5 fordele ved batteridrevne havemaskiner

Ergonomiske, økonomiske og miljøvenlige – og ikke mindst effektive og støjsvage. Har vi nævnt, at de også er nemme at starte? Det går hurtigt med udviklingen, og der er mange årsager til, at batteriprodukter nu tager teten på forbrugermarkedet og bliver et stadig mere almindeligt valg for professionelle brugere.

Hos STIHL har vi mange års erfaring med batteridrevne maskiner til både fritidsbrugere og professionelle, der ønsker et bedre arbejdsmiljø – helt uden emissioner og med et lavere støjniveau. Og for fritidsbrugeren er en batteridrevet havemaskine den perfekte hjælp til opgaverne i haven – uden at forstyrre naboerne. Dette er kun nogle af fordelene!

1. Ergonomiske og støjsvage
Ergonomi er altid i fokus, når vi udvikler vores batteridrevne sortiment. Ud over, at de er skånsomme for både dine og dine naboers ører, har vores maskiner et lavt vibrationsniveau, lavt vægt og funktioner, som sikrer, at du skåner både ryg og håndled. 

2. Effektive 
Moderne batteridrevne havemaskiner klarer desuden arbejdet mindst lige så godt som en benzindrevet havemaskine. Du slipper også for at fylde brændstof på og kan i stedet nøjes med at skifte batteri, når det begynder at være afladet. Et godt tip er at have to batterier, så du slipper for at vente på, at batteriet lader op.

3. Nemme at starte
Maskiner, der er svære at starte, kan tære på tålmodigheden for alle, der ønsker at komme hurtigt i gang med havearbejdet. Alle produkter i vores batterisortiment startes med blot et tryk på en knap.

4. Økonomiske
Batterimaskiner har i flere tilfælde konkurrencedygtige priser sammenlignet med tilsvarende modeller med forbrændingsmotorer. Selve driften giver endnu en besparelse. Husholdningsstrømmen er billigere, end det er at fylde benzin på. Batterimaskiner har desuden færre dele, der kræver service og vedligeholdelse. Man kan også bruge samme batteri til hele vores batteridrevne sortiment, forudsat at maskinerne tilhører samme batterisystem, hvilket gør det omkostningseffektivt. Hvad siger du til at kunne bruge samme batteri til din trimmer, motorsav, løvblæser, hækkeklipper, plæneklipper og vertikalskærer? Læs mere om vores batterisystemer her!

5. Miljøvenlige
Mindst mulig påvirkning af vores fælles miljø er naturligvis et stærkt argument for alle, der har planer om at investere i nye maskiner til haven. Emissionen ved brug af vores batteriprodukter er lig nul. Så bliver det ikke bedre!

Og hvis, du mod forventning, ikke er tilfreds med dit skift til batteridrift, tilbyder STIHL altid en tilfredshedsgaranti for alle maskiner (både el, batteri og benzin) med en vejl. udsalgspriss på op til 7.995 kr. Hvis du ønsker at returnere din nyindkøbte maskine inden for en uge, får du pengene tilbage.

Oplev vores batteridrevne havemaskiner her!

VIDSTE DU, AT ...

… batteriets historie går helt tilbage til 900-tallet. I forbindelse med en arkæologisk udgravning i nærheden af Bagdad, Irak, i 1932 fandt den tyske arkæologi Wilhelm Koenig en tusind år gammel krukke, som indeholdte en jernstav, der var indkapslet i en kobbercylinder. Forskere mener, at denne anordning blev brugt til at "lagre elektricitet", som en slags oldtidsbatteri.

Anbefalede maskiner

RMA 339 C
BatteriPLÆNEKLIPPER
MSA 60 C-B
BATTERIDREVET MOTORSAV

Du vil måske også kunne lide