VERTIKALSKÆRER

GIV DIN PLÆNE EN MAKEOVER

FRISERING ER INKLUDERET

Fjerner mos og dødt græs med et minimum af støj og indvirkning på miljøet. Som ekstra bonus får luft, vand og næringsstoffer mulighed for at trænge mere effektivt ned til rødderne! Rul ned for at læse mere, eller besøg din nærmeste STIHL-forhandler for at få vejledning af professionelle.

Nyhed

Batterivertikalskærer

RLA 240

Giv din græsplæne på op til 500 m2 en total make-over med denne batteridrevne 2-i-1-vertikalskærer og plænelufter fra STIHL. Luftningsfunktion er inkluderet! Den fjerner mos og dødt græs med et minimum af støj og indvirkning på miljøet og anbringer det i en 50-liters opsamler til græs/mos. På den måde får luft, vand og næringsstoffer mulighed for at trænge mere effektivt ned til rødderne. Det foldbare styr og bærehåndtag betyder, at det er nemt at flytte maskinen, og der spares plads ved opbevaring.

u/batteri og lader

2.395,-
RLA 240
VERTIKALSKÆRERE
RLA 240
Anbefalet batteri AK 20 / AK 30
Driftstid pr. opladning (AK 30): 250 m²
Arbejdsbrede 34 cm
Arbejdsdybde 7,5 mm til -9,5 mm
Vægt 15 kg
Pris
2.395,-
u/batteri og lader
BESTIL


VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det på stihl.dk. Besøg stihl.dk/produkter >>

BRUG DIN VERTIKALSKÆRER I EFTERÅRET ELLER FORÅRET

RIV LØV OG GRENE SAMMEN

Det bedste tidspunkt til at bruge vertikalskærer er i foråret eller først på efteråret. Vent indtil plænen er tørret helt, og riv gammelt løv og grene sammen.

SLÅ PLÆNEN FØRST, HVIS DEN TRÆNGER

Derefter slår du græsset efter behov, men undgå at klippe mere end en tredjedel af græshøjden, da græsset ellers let kan tørre ud og blive gult. Derefter kan du bruge vertikalskæreren.

GIV GØDNING BAGEFTER

Hvis du bruger vertikalskærer i foråret, kan du gøde med kvælstofrig plænegødning, så plænen bliver kickstartet efter vinterdvalen. Hvis du bruger vertikalskærer i efteråret, skal du bruge såkaldt PK-gødning, som kun indeholder lidt eller slet intet kvælstof. Den indeholder i stedet fosfor (P) og kalium (K), som hjælper græsset med at modstå mos i efteråret. Mos fortsætter nemlig også med at vokse et stykke tid efter, at græsset er stoppet med at vokse i efteråret – og begynder ligeledes at vokse tidligere end græsset i foråret. Brug af gødning i efteråret hjælper også med at forebygge sneskimmel, som spredes i fugtige miljøer, f.eks. under sneen, og kan forårsage, at store græsarealer går ud.

SIKKERHEDSTØJ, STØVLER OG HJELME

Hos STIHL tilbyder vi et omfattende sortiment af sikkerhedsudstyr, som hjælper med at holde dig sikker, når du bruger vores udstyr. Besøg din lokale forhandler, og prøv vores: 

  • Skærebukser
  • Støvler med skæreindlæg
  • Hjelme
  • Og meget mere!

STIHL SÆLGES KUN AF AUTORISEREDE FORHANDLERE

For meget kraft kan være farligt, hvis du ikke ved, hvordan det skal håndteres - dette gælder alle maskiner. Derfor sælges STIHL udelukkende hos autoriserede forhandlere, som alle tilbyder:

  • Professionel rådgivning og vejledning
  • En maskine, der er både samlet og testet
  • Service og reparation af høj kvalitet, så din maskine holder i længere tid
  • Originale reservedele og tilbehør

100 % TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

Vi vil have tilfredse kunder. Prøv vores produkter i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-