VERTIKALSKÆRER FRA STIHL

VERTIKALSKÆRER FRA STIHL

GIV DIN PLÆNE EN MAKEOVER. FRISERING ER INKLUDERET.

FRISERING ER INKLUDERET

Med en kombineret vertikalskærer og mosriver kan du fjerne mos og dødt græs med et minimum af besvær og miljøpåvirkning. Du kan nemt skifte mellem funktionerne, som hjælper dig med at få en græsplæne, der trives, og hvor luft, vand og næring lettere kan nå ned til rødderne. Rul ned for at læse mere, eller besøg din nærmeste STIHL-forhandler for at få vejledning af professionelle.

Batterivertikalskærer

RLA 240

Giv din græsplæne på op til 500 m² en total make-over med denne batteridrevne 2-i-1-vertikalskærer og plænelufter fra STIHL, hvor du nemt kan skifte mellem de to funktioner. Luftningsfunktion er inkluderet! Den fjerner mos og dødt græs med et minimum af støj og indvirkning på miljøet og anbringer det i en 50-liters opsamler til græs/mos. På den måde får luft, vand og næringsstoffer mulighed for at trænge mere effektivt ned til rødderne. Det foldbare styr og bærehåndtag betyder, at det er nemt at flytte maskinen, og der spares plads ved opbevaring.

uden batteri og lader

2.050,-
RLA 240
RLA 240
Anbefalet batteri Anbefalet batteri AK 30
Driftstid pr. opladning 250 m² (AK 30)
Arbejdsbrede 34 cm
Arbejdsdybde –7,5 til 7,5 mm
Vægt 15 kg (uden batteri)
Lydeffektniveau 92 dB(A)
Lydtryksniveau 75 dB(A)
Pris
2.050,-
uden batteri og lader
BESTIL

Begrænset tilgængelighed kan forekomme.

VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det i vores katalog >>

BRUG DIN VERTIKALSKÆRER I EFTERÅRET ELLER FORÅRET

RIV LØV OG GRENE SAMMEN

Det bedste tidspunkt til at bruge vertikalskærer er i foråret eller først på efteråret. Vent indtil plænen er tørret helt, og riv gammelt løv og grene sammen.

SLÅ PLÆNEN FØRST, HVIS DEN TRÆNGER

Derefter slår du græsset efter behov, men undgå at klippe mere end en tredjedel af græshøjden, da græsset ellers let kan tørre ud og blive gult. Derefter kan du bruge vertikalskæreren.

GIV GØDNING BAGEFTER

Hvis du bruger vertikalskærer i foråret, kan du gøde med kvælstofrig plænegødning, så plænen bliver kickstartet efter vinterdvalen. Hvis du bruger vertikalskærer i efteråret, skal du bruge såkaldt PK-gødning, som kun indeholder lidt eller slet intet kvælstof. Den indeholder i stedet fosfor (P) og kalium (K), som hjælper græsset med at modstå mos i efteråret. Mos fortsætter nemlig også med at vokse et stykke tid efter, at græsset er stoppet med at vokse i efteråret – og begynder ligeledes at vokse tidligere end græsset i foråret. Brug af gødning i efteråret hjælper også med at forebygge sneskimmel, som spredes i fugtige miljøer, f.eks. under sneen, og kan forårsage, at store græsarealer går ud.

BESKYT DIG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr – lige fra handsker og hjelme til skærebukser og støvler. Besøg din nærmeste forhandler for at prøve dine favoritter!

Et trygt køb

Vi er her for dig

Pandemien forhindrer os i at leve som vi er vant til. Men vi er her for dig. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du er velkommen til at ringe direkte til STIHL kundeservice på telefon 78 73 78 55

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-