Støvsuger fra STIHL

Støvsuger fra STIHL

Hurtig og nem rengøring uden ledningsbesvær.

Lille, men fuld af kraft!

Rengør mindre steder hurtigt og nemt, uden ledning eller brug af stikkontakt, med en praktisk håndstøvsuger. Perfekt til brug i hjemmet eller i sommerhuset samt i bilen eller på båden. Rul ned for at læse mere, eller tag en snak med din nærmeste STIHL-forhandler for at få hjælp fra en professionel. 

Nyhed

Batteridrevet håndstøvsuger

SEA 20

Denne batteridrevne håndstøvsuger er ganske vist lille, men en af de mest kraftfulde i sin voltklasse. Med det kompakte og lette design, det smarte udstyr og den lange driftstid på 14 minutter er SEA 20 fra STIHL perfekt til hurtig rengøring. Den har et ergonomisk og blødt håndtag med låsbar afbryder og er nem at tømme. Derudover er den udstyret med et tofiltersystem, som kan rengøres og genbruges. Den indgår i batterisystemet AS og har et 10,8 V litiumionbatteri AS 2, hvis status vises på LED-displayet. Støvsugeren leveres med et radiatormundstykke, et universelt børstemundstykke samt et forlængerrør og en fleksibel slange. Desuden medfølger en praktisk taske til transport og opbevaring. 

735,-*

inkl. AS 2 batteri og AL 1 lader

1.035,-*
SEA 20
SEA 20
Batteri AS 2 10,8 V/28 Wh
Motor DC
Vægt med batteri 1,3 kg
Luftflow 1.026 l/m
Lufttrykniveau < 84 dB(A)
Lydeffektniveau 104 dB(A)
Vibrationer < 1,5 m/s2
Beholderkapacitet 0,8 l
Driftstid pr. opladning 14 min
Opladningstid 80% / 100% = 55 / 70 min. Med laderen AL 1
Slangelængde 0,5-1,5 m
Maks effekt 80 mbar
Pris
735,-*
beSTIL
Sætpris
1.035,-*
inkl. AS 2 batteri og AL 1 lader
bestil

Begrænset tilgængelighed kan forekomme.

VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det i vores katalog >>

BESKYT DIG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr – lige fra handsker og hjelme til skærebukser og støvler. Besøg din nærmeste forhandler for at prøve dine favoritter!

Et trygt køb

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-