HØJTRYKS­RENSERE FRA STIHL

HØJTRYKSRENSERE FRA STIHL

OPLEV DEN RENE ARBEJDSGLÆDE

Gør rengøring til en sand fornøjelse

Det rette udstyr gør alt havearbejde til en sand fornøjelse. Vores højtryksrensere er kraftfulde, ergonomiske og har drejekobling, så du slipper for snoede slanger.

97 % ANBEFALEDE RE 130 PLUS

Smartsons testpanel har prøvet og evalueret vores højtryksrenser RE 130 PLUS i en måned – og 97 % anbefaler den! Vil du vide mere om testen? Nedenfor kan du klikke dig videre til Smartsons side.

HØJTRYKSRENSER

RE 80

Lätt och kompakt instegsmodell med robust högtryckspump i aluminium, rotormunstycke, justerbart flatstrålemunstycke och sprutset för rengöringsmedel. Platsbesparande och säker förvaring av tillbehör direkt på högtryckstvätten. Bajonettkoppling för enkel anslutning av högtrycksslangen på maskin och pistol. Enkel användning - Med snabbkopplingen ansluts högtrycksslangen enkelt på högtryckstvätten och pistolen. Praktisk förvaring - Standardtillbehören rotor och flatstrålemunstycke samt sprutset för rengöringsmedel kan förvaras direkt på maskinen. Okomplicerad rengöring - Sprutsetet för rengöringsmedel kan sättas på strålröret så att rengöringsmedlet följer med i vattenstrålen.

1.395,-*

HØJTRYKSRENSER

RE 100 PLUS CONTROL

Særdeles komfortabel og let højtryksrenser med ekstra komfort. CONTROL-funktion med trykjustering via knapper og LED-trykvisning direkte på pistolen. Slangetromle (PLUS) til enkel håndtering og opbevaring af højtryksslangen. 3-i-1-dyse med integreret rotordyse, dyse til flad stråle og rengøringsmiddeldyse. Pladsbesparende og sikker opbevaring af tilbehøret direkte på højtryksrenseren.

3-i-1-dyse - Arbejd fleksibelt ved at dreje dysen, og vælg mellem dyse med flad stråle, rotordyse og rengøringsmiddelstråle.
1. Dyse med flad stråle - Standarddysen til rengøring af almindeligt snavs på forskellige overflader.
2. Rotordyse - Til fjernelse af genstridigt snavs på ikke-følsomme overflader.
3. Rengøringsmiddeldyse - Til vand blandet med rengøringsmiddel fra rengøringsmiddeltanken på højtryksrenseren.

2.350,-*
Nyhed

højtryksrenser

RE 120 PLUS

Kraftig højtryksrenser med børsteløs induktionsmotor, aluminiumspumpe i høj kvalitet og ekstra komfort. Kompakt design med udtrækkeligt aluminiumsteleskophåndtag. Opbevaringsrum, der kan klappes op i siden med integreret dyse- og strømkabelopbevaring. Komfortabel højtrykspistol, der sparer kræfter, med Softgreb og ekstra langt strålerør. Med rotordyse, juster- bar dyse til flad stråle og skumdy- se til rengøringsmiddel. 9 m lang højtryksslange med lynkobling. Slangetromle (PLUS) til særligt enkel håndtering og opbevaring af højtryksslangen.

3.095,-*

højtryksrenser

RE 130 PLUS

Kraftig højtryksrenser på 135 bar med ekstra komfort. Slangetromle med slangeføring til ekstra nem og praktisk opbevaring af højtryksslangen, 9 m stålarmeret højtryksslange.

4.195,-*
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
Arbejdstryk 90 bar 110 bar 125 bar 10-135 bar
Max. tryk 120 bar 150 bar 160 bar 170 bar
Max. vandforbrug 430 l/h 450 l/h 480 l/h 500 l/h
Netspænding 230 V 230 V 230 V 230 V
Effekt 1,7 kW 2,1 kW 2,1 kW 2,3 kW
Vægt 7,0 kg 9,0 kg 21,2 kg 21,2 kg
Strømledning 5 m 5 m 5 m 5 m
Slangelængde 5 m 6 m 9 m 9 m
Lydeffektniveau 89 dB(A) 89 dB(A) 86 dB(A) 86 dB(A)
Lydtryksniveau 75 dB(A) 76 dB(A) 74 dB(A) 74 dB(A)
Pris
1.395,-*
BESTIL
2.350,-*
BESTIL
3.095,-*
bestIL
4.195,-*
BESTIL

Begrænset tilgængelighed kan forekomme.

VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det i vores katalog >>

TRE TIPS TIL HØJTRYKSRENSERE

BRUG LAVESTE TRYK TIL TRÆ

Havemøbler eller terrasser i træ kan være følsomme over for højt tryk. Start på laveste niveau, og nærm dig overfladen med lidt afstand. Undgå beskadigede områder, som kan ske at blive revet i stykker af trykket. Arbejd oppefra og ned og altid i træets fiberretning – ikke mod den. Hvis du skal rengøre terrassen, er det bedst at bruge højtryksrenseren sammen med en terrasserenser, der fås som tilbehør.

BLAND EDDIKE, OPVASKEMIDDEL OG VAND

Et godt tip mod alger er at blande 2 dl eddike og nogle dråber opvaskemiddel i 1 liter varmt vand. Påfør blandingen med en skurebørste på det område, der skal rengøres, og afslut med højtryksrenseren. Held og lykke!

GÅ TÆTTERE PÅ – HVIS MATERIALET TÅLER DET

Når man skal rengøre en mere robust overflade som metal, kan man gå tættere på og øge trykket. Man kan også bruge et roterende mundstykke, hvis man har brug for ekstra hjælp til at fjerne snavset. Men test trykket på et mindre område først for at se resultatet!

BESKYT DIG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr – lige fra handsker og hjelme til skærebukser og støvler. Besøg din nærmeste forhandler for at prøve dine favoritter!

Et trygt køb

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-