HØJTRYKSRENSERE FRA STIHL

LET AT HÅNDTERE, SVÆR AT LÆGGE FRA SIG.

KRÆVENDE OPGAVER GÅR SOM EN LEG

Uanset om du skal i gang med hovedrengøring af huset, bilen eller terrassen, klarer vores højtryksrensere arbejdet uden besvær. Rul ned på siden for at få mere at vide, eller besøg din nærmeste STIHL forhandler, der altid står klar med professionel vejledning.

højtryksrenser

RE 90

Let og kompakt højtryksrenser på 100 bar i standardmodellen. Pumpehoved i aluminium, indbygget understel, Sprøjtesæt til rengøringsmiddel med sprøjteflaske, rotordyse og justerbar dyse til flad stråle med trykindstilling, anti-drill-lynkobling på pistolen, parkeringsposition til lukning af sprøjtelansen under pauser i arbejdet, 6 m højtryksslange, transportgreb.

1.295,-

højtryksrenser

RE 130 PLUS

Kraftig højtryksrenser på 135 bar med ekstra komfort. Slangetromle med slangeføring til ekstra nem og praktisk opbevaring af højtryksslangen, 9 m stålarmeret højtryksslange.

3.895,-
RE 90 RE 130 PLUS
HØJTRYKSRENSERE
RE 90 RE 130 PLUS
Arbejdstryk 10-100 bar 10-135 bar
Max. tryk 120 bar 150 bar
Max. vandforbrug 520 l/h 500 l/h
Netspænding 230 V 230 V
Effekt 1,8 kW 2,3 kW
Vægt 9,8 kg 21,2 kg
Strømledning 5 m 5 m
Lydeffektniveau/lydtryksniveau 88/86 dB(A) 80/72 dB(A)
Pris
1.295,-
BESTIL
3.895,-
BESTIL


VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det på stihl.dk. Besøg stihl.dk/produkter >>

SIKKERHEDSTØJ, STØVLER OG HJELME

Hos STIHL tilbyder vi et omfattende sortiment af sikkerhedsudstyr, som hjælper med at holde dig sikker, når du bruger vores udstyr. Besøg din lokale forhandler, og prøv vores: 

  • Skærebukser
  • Støvler med skæreindlæg
  • Hjelme
  • Og meget mere!

STIHL SÆLGES KUN AF AUTORISEREDE FORHANDLERE

For meget kraft kan være farligt, hvis du ikke ved, hvordan det skal håndteres - dette gælder alle maskiner. Derfor sælges STIHL udelukkende hos autoriserede forhandlere, som alle tilbyder:

  • Professionel rådgivning og vejledning
  • En maskine, der er både samlet og testet
  • Service og reparation af høj kvalitet, så din maskine holder i længere tid
  • Originale reservedele og tilbehør

100% TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

Vi vil have tilfredse kunder. Prøv vores produkter i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-