iMOW® robot-plæneklippere fra STIHL

iMOW robotplæneklippere fra STIHL

Mød vores tro følgesvende​

Vidste du, at vores tro følgesvende i iMOW® 422-serien er nogle af markedets hurtigste og mest støjsvage robotplæneklippere? De klarer plæner på 800–1.700 m². Desuden kører de altid ad nye ruter, så der opnås et jævnt resultat. Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter de også med at køre en tur rundt i kanterne nogle gange om ugen, så de bliver ekstra fine.

GENVEJEN TIL DEN PERFEKTE PLÆNE

Vil du gerne have færre pligter til sommer? For eksempel slippe for græsslåningen. Nogen er dog nødt til at gøre arbejdet, hvis man skal kunne nyde en en velplejet græsplæne. Rul ned og læs om de mange fordele ved STIHL iMOW robotplæneklipper!

KLARER OP TIL 45% HÆLDNING
LAVT STØJNIVEAU
EN AF DE HURTIGSTE PÅ MARKEDET

LÆGGER DIN GRÆSPLÆNE IND I HUKOMMELSEN

Ud over at være en af de hurtigste og mest støjsvage robotplæneklippere på markedet sørger iMOW fra STIHL for altid at bruge nye ruter, så der opnås et jævnt resultat. Vores model RMI 422 PC kører desuden den hurtigste vej hjem, så der opnås en mere effektiv opladning, takket være innovationen Direct Drive Home. Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter din robotplæneklipper med at køre en tur rundt i kanterne med jævne mellemrum, så de bliver ekstra fine. iMOW har også såkaldt tilpasset opladningstid. Hvis der mangler meget af klippeprogrammet, når det er tid til opladning, oplades der hurtigere, så den kan nå at gøre arbejdet færdigt. Resten af tiden oplader den langsommere, så batteriets levetid forlænges.

VARIERENDE RUTEVALG GIVER ET JÆVNT RESULTAT
KANTKLIPNING
TILPASSET OPLADNINGSTID

SMART OG SIKKER KLIPPETEKNIK

iMOW robotplæneklippere fra STIHL klipper græsset ved hjælp af en dobbeltslebet kniv og sørger for altid at findele det, så der opnås optimal gødningseffekt. Hvis den løftes, stopper den naturligvis med det samme. 

STOPPER, HVIS DEN LØFTES
DOBBELTSLEBET KNIV

FULD KONTROL VIA ¡MOW®-APPEN

Flere af vores iMOW® modeller kan styres fra din mobil, tablet eller browser. Med iMOW-appen kan du se, hvor din iMOW befinder sig, opdatere klippeplanen eller indstille den til at fokusere lidt ekstra på visse zoner. Du kan også se, om din robotplæneklipper har siddet fast nogen steder, hvornår kniven skal skiftes, eller hvornår det er tid til service. Og du behøver ikke forny abonnementet hvert år – det er inkluderet.

HVOR MEGET TID KAN DU SPARE DENNE SOMMER?

I sommermånederne vokser græsset, lige så det knirker – og det kan let blive en tidskrævende affære at forsøge at holde det under kontrol. Træk i skyderen for at vælge din haves størrelse, den omtrentlige hældning og din nuværende plæneklipper for at finde ud af, hvor meget tid du potentielt kan bruge på andre ting i stedet, hvis du skifter til en iMOW – vores robotplæneklipper fra STIHL!

UNDGÅ BEKYMRINGER

¡MOW® ER LET AT INSTALLERE. MEN VI GØR DET GERNE FOR DIG, HVIS DU ØNSKER DET.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan du installerer robotplæneklipperen iMOW fra STIHL? Se filmen! Når du har tilsluttet dockingstationen, afmærket med afgrænsningstråden og fastgjort den med pløkkerne, skal du følge nogle enkle trin på iMOWs display. Herefter har du installeret din iMOW og kan nyde al den tid, du kommer til at spare. Hvis du vil spare endnu mere tid, kan du få hjælp til installationen hos en af vores mange dygtige STIHL iMOW forhandlere.

¡MOW® SÆLGES KUN HOS PROFESSIONELLE

iMOW robotplæneklippere fra STIHL sælges kun gennem autoriserede forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. Hvis du vil slippe helt for bekymringer, kan de også foretage løbende service for dig og reparere din iMOW, hvis det skulle blive nødvendigt. Har du lyst til at tage et nærmere kig på iMOW? Du er velkommen til et helt uforpligtende besøg hos din nærmeste forhandler.

DET PERFEKTE RESULTAT I AL SLAGS VEJR

iMOW robotplæneklippere fra STIHL tilpasser hastigheden efter plænens hældning og de gældende forhold. Hvis det begynder at regne, vender den tilbage til dockingstationen eller fortsætter med at klippe (hvis du ønsker det). Undersidens konstruktion bidrager også til et ekstra lavt støjniveau.

HVILKEN ¡MOW® PASSER TIL DIG?

I iMOW-sortimentet finder du robotplæneklippere fra STIHL til de fleste typer græsplæner. Fra den mindste, som trives bedst på flader på op til 800 m², til vores stærkeste model, som uden problemer klarer 5.000 m².

HVOR STOR ER DIN GRÆSPLÆNE?
800 M2
HVOR STOR STIGNING HAR DEN?
0%
SKAL DIN iMOW® KUNNE STYRES VIA MY iMOW® APPEN?
NULSTIL

RMI 422

Product info
Græsareal
OP TIL 800 M²
Klippetid pr. opladning
40 MIN
Opladningstid
80 MIN
Vægt
9 KG
Klippebredde
20 CM
Klippehøjde
20–60 MM
Højeste støjniveau
60 DB(A)
Alarm
JA
APP-STYRING
NEJ
MAKS. STIGNING
35%
Pris
8.995,-*

RMI 422 P

Product info
Græsareal
OP TIL 1.500 M²
Klippetid pr. opladning
80 MIN
Opladningstid
100 MIN
Vægt
9 KG
Klippebredde
20 CM
Klippehøjde
20–60 MM
Højeste støjniveau
60 DB(A)
Alarm
JA
APP-STYRING
NEJ
MAKS. STIGNING
40%
Pris
11.795,-*

NÆSTE GENERATION ROBOTPLÆNEKLIPPER

Vores nyeste modeller, iMOW® og iMOW® EVO, tilbyder smidig app-styring og et effektivt klippesystem – så du kan få mere tid til at nyde haven. iMOW® tilpasser hastigheden og minimerer spordannelse via intelligent navigering. Vil du gerne undgå klipning i regnvejr for på den måde at beskytte græsplænen? Så er regnsensoren let at aktivere.

HVILKEN iMOW® PASSER TIL DIN GRÆSPLÆNE?

TRE TIPS TIL EN GRØNNERE PLÆNE

FJERN MOSSET

En robotplæneklipper giver mindre mos, fordi den gøder græsplænen med sit græsafklip. Ud over næringsrig jord kan mos ikke lide en høj pH-værdi. Derfor kan det være godt at give græsplænen kalk hvert tredje år for at øge pH-værdien – gerne lige så snart vinteren har sluppet sit greb. Mos kan heller ikke lide for næringsrig jord, så kickstart gerne hver udesæson med at gøde græsplænen. Du kan med fordel vælge et miljøvenligt alternativ, hvis det er muligt. 

VAND MEGET OG SJÆLDENT

I tørre perioder er det godt at vande sin græsplæne for at holde den pæn. Vidste du, at det er bedre at vande meget og sjældent end lidt og ofte? Hvis man vander lidt og ofte, kan græsrødderne nemlig begynde at søge opad og blive ekstra følsomme. Det er bedst at vande om natten, så vandet ikke fordamper med det samme. Men sørg for at følge de lokale vandingsanvisninger i tørre perioder.

KLIP IKKE FOR KORT

Undgå at klippe græsset mere end en tredjedel af dets totale højde. Hvis græsset begynder at blive gult, er det et tegn på, at du bør hæve klippehøjden lidt.

EKSTRA FIN I KANTEN

Selvom iMOW er god til at håndtere buske og træer, kan den ikke altid nå alt græsset længst inde. Derfor kan det være en god idé at supplere med en batteridrevet trimmer, der er let at starte, og som er næsten lige så støjsvag som iMOW. Se vores batteridrevne trimmere! 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Start med at udlægge en afgrænsningstråd, som markerer det område, iMOW skal klippe. Du kan vælge mellem at grave tråden ned (maks. 10 cm under jordoverfladen) eller fastgøre den på jordoverfladen. Hvis du vælger det sidste, vil græsset hurtigt vokse hen over tråden og skjule den helt. Derefter kan du starte det forindstillede program og fuldføre installationen ved at følge trinnene på displayet.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan du installerer robotplæneklipperen iMOW fra STIHL? Se filmen! >>
 

Klippeplanen oprettes enten automatisk eller manuelt ifølge dine anvisninger. Du foretrækker måske, at iMOW kører, mens du ikke er hjemme? Ikke noget problem. iMOW klipper ikke blot automatisk i henhold til klippeplanen, men tilføjer endda en reservetid for at kompensere for eventuel misset klippetid, f.eks. på grund af batteriopladning eller en regnbyge (hvis du har aktiveret regnsensoren).

Alle faste forhindringer, som er over 8 cm høje, registreres af iMOWs kollisionssensorer, så robotplæneklipperen skifter retning og klipper videre på en anden flade. Mindre genstande som f.eks. legetøj eller klipklapper skal fjernes fra græsplænen, inden iMOW skal klippe. Hvis du vil beskytte bede, mindre prydbuske eller andre faste genstande, som er mindre end 8 cm høje, bør du udlægge afgrænsningstråden omkring dem.

Den dobbeltslebne kniv er både effektiv og sikker. Kniven i en iMOW standser også straks, hvis nogen forsøger at løfte maskinen. Der er også en god sikkerhedsafstand omkring kniven. Der er desuden en tydelig STOP-knap, som man kan trykke på for at slukke sin iMOW efter behov.

Alle iMOW-modeller er udstyret med en alarm, som aktiveres, når maskinen løftes. Du kan desuden indstille, at der skal bruges en personlig PIN-kode til at starte din iMOW igen, når den har været stoppet. C-modellerne har også et såkaldt geofence, hvor du får besked i appen, hvis din iMOW forlader plænen. Funktionen "Find my iMOW" viser nøjagtigt, hvor den befinder sig.

Ja, iMOW har en aftagelig fjernstyring, som du kan bruge til at styre iMOW manuelt, ændre indstillinger osv.* Det lyskraftige LCD-display er synligt i al slags vejr.
*Gælder kun serien RMI 6.

I vores brede sortiment finder du robotklippere til græsplæner på helt op til 5.000 m². Hvis din græsplæne har mange vinkler og hjørner, hjælper vi dig gerne med at finde den optimale løsning til lige præcis din have.

iMOW er en bioklipper og har derfor ikke brug for en opsamler. Græsset klippes i meget små stykker, som forsvinder ned i græsplænen og giver værdifuld næring til jorden. Dermed får du en flot og frodig græsplæne uden ekstra indsats.

Vi forklarer grundigt korrekt brug af vores produkter i brugsvejledningen og gennem vores autoriserede forhandlere. For iMOW betyder dette blandt andet, at klippearealet skal kontrolleres for dyr på forhånd, og at de skal holdes uden for klippezonen. Der er mange små dyr, der er aktive om natten og i skumringen, så vi opfordrer dig til at programmere din iMOW til kun at klippe i dagstimerne.

Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter iMOW med at køre en tur rundt i kanten nogle gange om ugen, så den bliver ekstra fin. Bløde kanter i jordhøjde (som lave terrasser og stier) skal afmærkes med afgrænsningstråden. Ved hårde kanter (for eksempel mure og høje terrasser) skal iMOW installeres, så den kan køre så tæt på kanten som muligt.

Ja, forudsat at de er forbundet med samme afgrænsningstråd. En anden, separat plæne kan også klippes, hvis den har sin egen dockingstation.

Flyt iMOW fra dockingstationen, afbryd afgrænsningstråden, og tag ledningen ud af stikkontakten, hvis der er tordenvejr.

HVAD MERE SKAL DU BRUGE?

FORSIKRING OG EKSTRA GARANTI

Når du køber en iMOW, kan du få tre måneders gratis maskinforsikring med i købet, som nemt kan forlænges i op til otte år. Dermed behøver du ikke bekymre dig om, hvad der sker, hvis afgrænsningstråden rammes af lynet eller din iMOW bliver beskadiges på anden vis, hvor din almindelige garanti eller husstandsforsikring må give op.

STIHL tilbyder desuden som noget særligt 2 års ekstra garanti på alle STIHL iMOW modeller. Ekstra garanti udløses af, at robotten har været til service hos din STIHL forhandler – hør forhandleren om serviceinterval og pris!

IKIT S

Installationsæt Small med 150 m afgrænsningstråd, 150 kabelholdere, 2 tilslutningskontakter og 3 kabelkoblinger.

IKIT L

Installationsæt Large med 2 x 200 m afgrænsningstråd, 375 kabelholdere, 2 tilslutningskontakter og 7 kabelkoblinger.

Afgrænsningstråd

Afgrænsningstråd til installationen.
ARB 151: 150 (rulle), Ø 2,3 mm.
ARB 501: 500 m (rulle), Ø 3,4 mm.

Traktionshjul

Hjul for bedre kørsel i terrænet, 2 stk.
 

Opbevaringsboks

Opbevaringsboks til iMOW robotplæneklipper.

BESKYTTENDE TAG

Protect-soltag til ladestation, som ekstra beskyttelse for robotplæneklipperen mod varme og snavs.

FIKSERINGSSØM

Fikseringssøm til fastgøring af afgrænsningstråden, pakke med 75 stk.

TRÅDFORBINDERE

Trådforbindere til sammenkobling af afgrænsningstråden, pakke med 10 stk.

FORHJUL

Tunge forhjul til særligt bakket terræn.

KNIV

Original kniv til RMI 4 (20 cm).