Legetøj fra STIHL

Store oplevelser til små brugere

SÅ ER DET HAVETID – FOR HELE FAMILIEN

LEGETØJSTRIMMER

Legetøjstrimmeren med realistisk lyd er det helt rigtige til børn, der gerne vil »hjælpe til« med havearbejdet. Den batteridrevne legetøjstrimmer kan justeres i højden og giver dermed leg og glæde i mange år. Lydstyrken kan reguleres.

285,-

DEN MINDSTE MOTORSAV TIL DIN STØRSTE BEUNDRER

LEGETØJSMOTORSAV

Den virkelighedstro legetøjssav får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere! Den bevægelige kæde og motorsavslyd gør legen endnu mere realistisk. Børnemotorsaven leveres med batterier, så legen kan gå i gang med det samme.

200,-

KLAR TIL LEG OG SJOVE BLADBUNKER

LEGETØJSLØVBLÆSER

Et must for den legesyge lille havehjælper, når det er tid til at samle blade, græs eller bare have det sjovt. Den batteridrevne legetøjsløvblæser leveres med batteri og USB-kabel og er selvfølgelig også udstyret med LED-lys der viser, hvor meget batteriet er opladet.

343,75,-

HJELM TIL HAVENS YNGSTE HJÆLPERE

LEGETØJSHJELM

Virkelighedstro model af den professionelle STIHL hjelm, ABS-kunststof, nedklappeligt visir, justerbar størrelse, nedklappeligt høreværn, ingen beskyttende funktion, egnet til børn fra tre år.

210,-

ROBUSTE HANDSKER TIL SMÅ HÆNDER

BØRNEHANDSKER

Børnearbejdshandskerne er lige så gode som voksenudgaven. Håndryggen på handskerne er en blanding af elastiske elastanmaterialer, og knobeskyttelsen i neopren er forsynet med et markant STIHL logo. Handskernes indvendige flader er fremstillet af robust kunstlæder. Så bliver det endnu sjovere at lege udenfor! Handskerne fås i str. S (3-5 år), M (6-8 år) og L (9-10 år).

Et trygt køb

Vi er her for dig

Pandemien forhindrer os i at leve, som vi er vant til. Men vi er her for dig. Så tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål vedrørende support, service eller vores produkter.

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-