Legetøj fra STIHL

Store oplevelser til små brugere

SÅ ER DET HAVETID – FOR HELE FAMILIEN

LEGETØJSTRIMMER

Legetøjstrimmeren med realistisk lyd er det helt rigtige til børn, der gerne vil »hjælpe til« med havearbejdet. Den batteridrevne legetøjstrimmer kan justeres i højden og giver dermed leg og glæde i mange år. Lydstyrken kan reguleres.

319,-*

DEN MINDSTE MOTORSAV TIL DIN STØRSTE BEUNDRER

LEGETØJSMOTORSAV

Nu kommer en relancering af den batteridrevne legetøjsmo- torsav med samme look & feel som den innovative STIHL MS 500i. Den viser på legende vis mange af de funktioner, som den "store rigtige" maskine har – alt fra den bevægelige og ud- skiftelige kæde til statusvisning via LED og nyt sværddesign. En meget forældrevenlig funktion til at forhindre, at legetøjs- motorsaven bliver til irritation, er den justerbare lydstyrke.

INKL. BATTERIER

224,-*

KLAR TIL LEG OG SJOVE BLADBUNKER

LEGETØJSLØVBLÆSER

Et must for den legesyge lille havehjælper, når det er tid til at samle blade, græs eller bare have det sjovt. Den batteridrevne legetøjsløvblæser leveres med batteri og USB-kabel og er selvfølgelig også udstyret med LED-lys der viser, hvor meget batteriet er opladet.

330,-*

VANDLEG FOR SMÅ RENGØRINGSPROFFER

BATTERIDREVET LEGETØJSHØJTRYKSRENSER

Når mor og far arbejder med højtryksrenser, kan de små nu være med! Mød den smarte nye STIHL legetøjshøjtryksrenser! Sprøjtefunktionen giver en masse sjov. Det medfølgende genopladelige batteri holder i en time, når det er fuldt opladet, og vandtanken har kapacitet til fire til fem minutters sprøjtetid.

INKL. GENOPLADELIGT BATTERI

645,-*

Start tidligt!

BØRNEVÆRKTØJSBÆNK I TRÆ

Hvad kunne overhovedet være sjovere end denne detaljerede børneværktøjsbænk fra STIHL? Værktøjsbænken er lavet af træ og leveres med træværktøj. Der er også holdere til STIHL legetøjsmaskiner: Motorsav, løvblæser, trimmer, hjelm og handsker. Den FSC-certificerede værktøjsbænk har tilstrækkelig arbejdsplads til de små børns store projekter.

1.010,-*

HJELM TIL HAVENS YNGSTE HJÆLPERE

LEGETØJSHJELM

Virkelighedstro model af den professionelle STIHL hjelm, ABS-kunststof, nedklappeligt visir, justerbar størrelse, nedklappeligt høreværn, ingen beskyttende funktion, egnet til børn fra tre år.

235,-*

ROBUSTE HANDSKER TIL SMÅ HÆNDER

BØRNEHANDSKER

Børnearbejdshandskerne er lige så gode som voksenudgaven. Håndryggen på handskerne er en blanding af elastiske elastanmaterialer, og knobeskyttelsen i neopren er forsynet med et markant STIHL logo. Handskernes indvendige flader er fremstillet af robust kunstlæder. Så bliver det endnu sjovere at lege udenfor! Handskerne fås i str. S (3-5 år), M (6-8 år) og L (9-10 år).

84,-*

Et trygt køb

Vi er her for dig

Pandemien forhindrer os i at leve, som vi er vant til. Men vi er her for dig. Så tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål vedrørende support, service eller vores produkter.

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-