Legetøj fra STIHL

Store oplevelser til små brugere

BATTERIDREVET LEGETØJSTRIMMER

Legetøjstrimmeren med realistisk lyd er det helt rigtige til børn, der gerne vil »hjælpe til« med havearbejdet. Den batteridrevne legetøjstrimmer kan justeres i højden og giver dermed leg og glæde i mange år. Lydstyrken kan reguleres.

285,-

BATTERIDREVET LEGETØJSMOTORSAV

Den virkelighedstro legetøjssav får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere! Den bevægelige kæde og motorsavslyd gør legen endnu mere realistisk. Børnemotorsaven leveres med batterier, så legen kan gå i gang med det samme.

200,-

LEGETØJSHJELM

Virkelighedstro model af den professionelle STIHL hjelm, ABSkunststof, nedklappeligt visir, justerbar størrelse, nedklappeligt høreværn, ingen beskyttende funktion, egnet til børn fra tre år.

210,-

ARBEJDSHANDSKER

Børnearbejdshandskerne er lige så gode som voksenudgaven. Håndryggen på handskerne er en blanding af elastiske elastanmaterialer, og knobeskyttelsen i neopren er forsynet med et markant STIHL logo. Handskernes indvendige flader er fremstillet af robust kunstlæder. Så bliver det endnu sjovere at lege udenfor!

Et trygt køb

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er alle nødt til at gøre, hvad vi kan, for at mindske smittespredningen. Uanset om du ønsker at købe dine produkter online eller i en butik, er vi klar til at hjælpe dig.

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores produkter kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun i specialbutikker, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service.

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis det ikke føles rigtigt.