KOMPOSTKVÆRNE FRA STIHL

FARVEL HAVEAFFALDSBUNKER, GODDAG KOMPOST!

FORVANDL AFFALD TIL GØDNING

Glem alt om bunker med blade eller kviste, der ligger spredt rundt omkring. Lad os forvandle dem til organisk muld eller kompostmateriale i løbet af et øjeblik! Mød vores kompostkværne. Rul ned på siden for at få mere at vide, eller besøg din nærmeste STIHL forhandler, der altid står klar med professionel vejledning.

Kompostkværn

GHE 150

Kompakt eldrevet kompostkværn med kraftig elmotor til lejlighedsvis snittearbejde af middelkraftige grene. Med strømtilslutning, sandwich-knivkonstruktion og kløverbladsåbning.

3.095,-

kompostkværn

GHE 140 L

Kompakt elektrisk kompostkværn med kraftig elmotor til lejlighedsvise hakkearbejder af middeltykke grene. Med kløverbladsåbning, integreret materialebeholder og langsomtdrejende, støjsvag valse. Ekstra pladsbesparende og let at transportere, da den kan klappes sammen.

3.095,-
GHE 150 GHE 140 L
KOMPOSTKVÆRNE
GHE 150 GHE 140 L
Netspænding 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Max. grentykkelse 35 mm 40 mm
Vægt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvalse
Lydeffektniveau/lydtryksniveau 99/93 dB(A) 89/85 dB(A)
Pris
3.095,-
BESTIL
3.095,-
BESTIL


VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det på stihl.dk. Besøg stihl.dk/produkter >>

SIKKERHEDSTØJ, STØVLER OG HJELME

Hos STIHL tilbyder vi et omfattende sortiment af sikkerhedsudstyr, som hjælper med at holde dig sikker, når du bruger vores udstyr. Besøg din lokale forhandler, og prøv vores: 

  • Skærebukser
  • Støvler med skæreindlæg
  • Hjelme
  • Og meget mere!

STIHL SÆLGES KUN AF AUTORISEREDE FORHANDLERE

For meget kraft kan være farligt, hvis du ikke ved, hvordan det skal håndteres - dette gælder alle maskiner. Derfor sælges STIHL udelukkende hos autoriserede forhandlere, som alle tilbyder:

  • Professionel rådgivning og vejledning
  • En maskine, der er både samlet og testet
  • Service og reparation af høj kvalitet, så din maskine holder i længere tid
  • Originale reservedele og tilbehør

100% TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

Vi vil have tilfredse kunder. Prøv vores produkter i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,-