KOMPOSTKVÆRNE FRA STIHL

KOMPOSTKVÆRNE FRA STIHL

FARVEL HAVEAFFALDSBUNKER, GODDAG KOMPOST!

FORVANDL AFFALD TIL GØDNING

Glem alt om bunker med blade eller kviste, der ligger spredt rundt omkring. Lad os forvandle dem til organisk muld eller kompostmateriale i løbet af et øjeblik! Mød vores kompostkværne. Rul ned på siden for at få mere at vide, eller besøg din nærmeste STIHL forhandler, der altid står klar med professionel vejledning.

Kompostkværn

GHE 150

Kompakt eldrevet kompostkværn med kraftig elmotor til lejlighedsvis snittearbejde af middelkraftige grene. Med strømtilslutning, sandwich-knivkonstruktion og kløverbladsåbning. Kompostkværnen er primært velegnet til hårdere haveaffald, men håndterer også blandet haveaffald såsom afskårne blomster, blade og tyndere grene med et godt resultat.

3.695,-*

kompostkværn

GHE 140 L

Kompakt elektrisk kompostkværn med kraftig elmotor til lejlighedsvise hakkearbejder af middeltykke grene. Med kløverbladsåbning, integreret materialebeholder og langsomtdrejende, støjsvag valse. Ekstra pladsbesparende og let at transportere, da den kan klappes sammen. Kompostkværnen er optimeret til hårdt haveaffald såsom grene, kviste og hækaffald.

3.695,-*
GHE 150 GHE 140 L
GHE 150 GHE 140 L
Netspænding 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Max. grentykkelse 35 mm 40 mm
Vægt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvalse
Lydeffektniveau 99 dB(A) 93 dB(A)
Lydtryksniveau 89 dB(A) 85 dB(A)
Pris
3.695,-*
BESTIL
3.695,-*
BESTIL

Begrænset tilgængelighed kan forekomme.

VIL DU SE ENDNU FLERE PRODUKTER?

Denne hjemmeside viser et udvalg af vores produkter, der passer godt til dit arbejde i haven. Hvis du arbejder professionelt i skoven eller inden for have og park, eller hvis du er interesseret i at se vores fulde sortiment, så finder du det i vores katalog >>

TRE FORDELE VED EN KOMPOSTKVÆRN

INGEN BUNKER

Du slipper for bunker med grene, løv og visne blomster i haven. De forsvinder nemt med en kompostkværn.

HURTIGERE KOMPOSTERING

Du laver din egen næring, som hurtigere forvandles til jord i komposten eller kan lægges direkte ved dine planter og buske.

KREDSLØB I HAVEN

Du får en skønt kredsløb i haven, hvor du kan genanvende næringen fra dit haveaffald.

BESKYT DIG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr – lige fra handsker og hjelme til skærebukser og støvler. Besøg din nærmeste forhandler for at prøve dine favoritter!

Et trygt køb

STIHL sælges kun hos autoriserede eksperter

Vores maskiner kan ikke købes hvor som helst. De sælges kun hos autoriserede STIHL forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. 

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Prøv vores maskiner derhjemme i en uge, og få pengene tilbage, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Gælder alle maskiner med en vejl. udsalgspris op til 7.995,