Tips og inspiration
5 tips når du vælger løvblæser
5 ting du bør have i tankerne, når du vælger løvblæser

5 tips når du vælger løvblæser

Overvejer du at købe en løvblæser? Den er et effektivt alternativ til at rive løv, og den har flere anvendelsesmuligheder. Desuden er den meget skånsom for ryg og skuldre. Men hvilken model skal du vælge? Her er fem hurtige tips, som er værd at have i tankerne.

1. Hvor meget kraft skal du gå efter?

Der findes forskellige kraftfulde løvblæsere med forskellig vægt og støjniveau. Den model, der passer til dig, afhænger dels af, hvor stor din have er, og dels af, hvor hurtigt du vil have arbejdet klaret. Hvis du har en lille eller mellemstor have, er en batteridrevet løvblæser et godt valg. Desuden støjer den mindre end en benzindrevet. Hvis du har en større have og ønsker at bruge en batteridrevet maskine, kan du købe et ekstra batteri, så du slipper for at vente på, at batteriet oplades. Sammenlign modellerne, og kig på blæsekraften og det angivne blæseareal pr. opladning, hvis du overvejer en batteridrevet løvblæser.

2. Vil du samle løvet op med det samme?

Hvis du vil spare tid, kan du købe en kombineret løvblæser og løvsuger, så du slipper for at samle løvet op bagefter. Desuden findeler mange modeller det opsamlede materiale, så det hurtigere kan komposteres.

3. Flere anvendelsesområder

Ud over at blæse løv væk fra græsplænen kan du også rengøre bilen, blæse grus, sand eller sne væk fra indkørslen og tørre bilen, når den er vasket. Og hvorfor ikke også bruge løvblæseren til at puste badedyr, børnepools og luftmadrasser op?

4. Tænk ergonomisk

Hvis du vælger en lettere model, er den mere ergonomisk – så vær opmærksom på vægten! Der findes også rygbårne enheder med brystsele som tilbehør, der gør det muligt også at blæse større arealer rene på ergonomisk korrekt vis med en tungere model.

5. Vil du også have tagrenderne renset?

Visse modeller har også smart tilbehør, som gør det nemt at rense tagrenser.

Anbefalede maskiner

BGA 57
batteriLØVBLÆSER
SH 86 C-E
BENZINDREVET LØVSUGER

Du vil måske også kunne lide